ylarivifinal
Tapahtumat 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016
Tapahtumat 2010-2011
30.3.2011 Teatteriesitys "Mieletön oopperan historia"

Kulttuuria oli jälleen tarjolla ja tällä kertaa Linnateatterin esitys "Mieletön oopperan historia". Esitys tempaisi yleisön mukaansa heti alkutahdeista lähtien ja väliaika tuli kuin varkain. Tuomas Parkkisen kirjoittama ja Mikko Koukin ohjaama estradiesitys oli vatsanpohjia koetteleva elämys oopperan monipuoliseen ja jopa yllättävään maailmaan. Esitys oli anarkistinen kokoillan musiikkikomedia, stand up show ja oopperakonsertti samassa paketissa. Mozartin tuotantoa oli hyvin esillä ja herran lyhyehkö elämänkaari tuli pikakelauksena tärkeimpien sävellysten tahdittamina. Carmen palautti yleisön takaisin oopperan vakavempaan osioon ja esityksen lopussa olleet hengen riistot toivat omalla tavallaan oopperan monipuolisuutta esiin. Elokuvissa ihmishenki lähtee sekunneissa, oopperassa se voi ottaa 45 minuuttiakin..

Ennen varsinaista esitystä oli ravintolan puolella tarjolla illallinen, joka oli tietysti erinomainen niinkuin Kaitsun järjestelyissä on tapana olla eli kiitokset taas kerran
erinomaisista järjestelyistä! Ruoka oli maittavaa ja sitä oli vähintäänkin riittävästi tarjolla. Ruokailun jälkeen kävi mielessä, että miten mahtaa pysyä hereillä esityksen aikana mutta Mika Eirtovaaran tykitys estradilla piti katsoja tiukasti otteessaan.
 
19.2.2011 Kenkien nastoitusta Kupittaan Citymarketissa

Lauantaina veljet olivat jälleen nastoittamassa kenkiä Kupittaan Citymarketissa. Vuorolista toimi hyvin ja moni tyytyväinen asiakas sai kengät talvikuntoon. Tapahtuman mainostaminen Citymarketin keskusradion kautta toimi mainiosti ja useimmat paikalla poikenneet olivatkin kuulleet mainoksen juuri ostoksilla ollessaan. Yhteensä 63 kenkäparia tuli nastoitettua päivän aikana! Hyvänä esimerkkinä mainittakoon yksi herrasmies, joka oli ostamassa lenkkareita talvikäyttöön. Ennen ostopäätöksen tekemistä hän kävi Leijona-veljiltä varmistamassa, että lenkkarit voidaan nastoittaa ja vasta sen jälkeen meni maksamaan kengät kassalle! Paikalla kävi myös jo edelliseltä kerralta tuttuja henkilöitä, jotka olivat todenneet nastoituksen toimivaksi ja halusivat pitävät pohjat myös nyt uusiin kenkiinsä.

Nastoituksen lomassa mietittiin jo mahdollisuuksia lisätä täydentäviä palveluja tapahtumaan ja mm kenkien puhdistamista ja kiilloitusta suunniteltiin jo vakavasti. Ensi kerralla nähdään toteutuvatko nämä ajatukset myös käytännössä. Osanotto aktiviteettiin oli erinomainen, päivän aikana 16 veljeä oli vuorolistan mukaisesti paikalla, josta suuri kiitos kaikille osallistujille.


Kuvia tapahtumasta

12.2.2011 Charter Night-juhla "Marinan montussa"

Charter Night-juhla järjestettiin jälleen erinomaiseksi koetussa "Marinan montussa", eikä turhaan sillä tunnelma oli loistava heti alusta alkaen ja illallinen erinomainen. Ohjelmassa oli veli Presidentin puhe, tanssia luonnikkaan orkesterin säestyksellä, kunniamerkkien jakoa sekä vapaita puheenvuoroja illan yleisölle. Kohokohtia olivat ehdottomasti veli Hannun puhe arvon Leideille ja vastaavasti Leidien loistava kuoroesitys. Esityksen perusteella tämän vuoden kuorosota-kilpailun voittajaehdokas on selvillä jo nyt!
Ilta jatkui iloisessa tunnelmassa pitkään ja sitkeimmät veljet leideineen lähtivät vielä jatkoille.

Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille ja nyt jäädään taas odottamaan seuraavaa Charter Night- juhlaa vuoden päästä
.

Veli Hannun 
puhe Leideille


Kuvia tapahtumasta
 
9.1.2011 Kunnianosoitus sankarihaudoilla

Perinteinen Lions-veljien vierailu Turun hautausmaan sankarihaudoilla tapahtui jälleen sunnuntaina 9.1.2011. LC Turku Kupittaa oli erinomaisesti edustettuna ja mukana oli 15 veljeä heikosta talvisäästä huolimatta. Piirikuvernööri Björn Taxell piti ajatuksia herättävän puheen tilaisuuden kunniaksi ja seppeleen laskuun osallistui veli Juhani Tailas. "Oi kallis Suomenmaan" laulu sai taas arvoisensa esityksen runsaan 150 veljen laulamana. Sankarihaudoilla vierailun jälkeen oli perinteisesti LC Turku Auroran järjestämä kahvitilaisuus Petreassa.

Kuvia tapahtumasta
 
23.9.2010 Kannettavan tietokoneen lahjoitus Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiriin "Lasten mielenterveysambulanssi-projektiin"

Noin vuosi sitten veli Hannu Mäenpää teki esityksen siitä, että Klubi valitsisi mahdolliseksi avustuskohteeksi Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin ja siellä käynnissä olleen "Lasten mielenterveysambulanssi-projektin". Projektin edustaja Riia Tammisto kävi esitelmöimässä projektista veljille klubikokouksessa ja Klubi päätti lahjoittaa hankkeelle kannettavan tietokoneen. Koneen lahjoitus tapahtui TYKS:ssä 23.9.2010.

Lue asiasta lisää

Lions Club International/Piiri 107 A
LCI linkki          i