ylarivifinal
Tapahtumat 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016
Tapahtumat 2009-2010
9 - 10.1.2010 Kenkien nastoitusta Kupittaa Citymarketissa

Lauantaina ja sunnuntaina veljet olivat nastoittamassa kenkiä Kupittaan Citymarketissa. Osanotto aktiviteettiin oli erinomainen, josta suuri kiitos kaikille osallistujille. Tämän
varmasti vahvistaa myös
jokainen niistä yli 60 kenkäparin omistajista, jotka viikonlopun aikana saivat kenkiinsä liukuesteet talven jääkeleille. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon numeroa 47 olleet saappaat, joissa oli nastoituksen jälkeen varmasti enemmän pitoa kuin Nokian nastarenkaissa konsanaan! Ilmapiiri nastoituspaikalla oli erinomainen, josta myös ohessa olevat kuvatkin kertovat parhaiten. Tulosten perusteella nastoitusaktiviteetti saa varmasti vielä jatkoa kevään aikana.

Kuvia tapahtumasta
 
10.1.2010 Kunnianosoitus sankarihaudoilla

Piirin 107-A I-alue järjesti perinteisen kunnianosoituksensa Turun hautausmaan sankarihaudoilla 10.1.2010, johon myös LC Turku Kupittaan veljet osallistuivat mukavassa talvisäässä. Ohjelmassa oli perinteinen marssi sankarihaudoille, jossa DG Pekka Kontturi ja RC Tarja Virta laskivat seppeleen sankariristille. Tällä kertaa piirikuvernööri oli löytänyt hyvin lämpimät ja koskettavat sanat puheeseen, joka jäi hyvin mieleen myös meille nuoremmille veljille. Puhetta seurasi "Oi kallis Suomenmaan" laulu, joka kajahti arvokkaasti ilmaan runsaan 150 veljen säestämänä. Laulun jälkeen oli paluu kokoontumispaikalle, josta suunnistimme LC Turku/Auroran järjestämään kahvitilaisuuteen Kelan kuntotutkimusasema Petreassa.

Kuvia tapahtumasta
 
8.1.2010 Teatteriesitys "Mieletön Turun Lähihistoria"

Perjantaina 8.1 oli erinomainen mahdoillisuus kohentaa omaa tietämystä Turun lähihistoriasta. Linnateatterin esitys "Mieletön Turun Lähihistoria" oli nimensä arvoinen, jossa kävi selväksi moni asia jotka ovat mahdollisesti askarruttaneet veljien mieliä aikasemmin. Esitys perustui faktoihin, joita myös esitettiin
runsain mitoin valkokankaalla. Varsinkin puoliajan jälkeen ollut osa sai yleisön vahvasti mukaan esitykseen eikä jättänyt ketään kylmäksi.

Illallinen oli tietysti erinomainen, niinkuin Kaitsun järjestelyissä tuppaa olemaan eli
kiitokset taas kerran 
Kai Oleniukselle järjestelyistä! Hienoa, että myös veljien Turku-tietämyksen korkeasta tasosta pidetään huolta!
 
13.12.2009 Vierailu Lehmusvalkamassa

LUCIAT TOIVAT JOULUN VALOA VANHUSTEN JOULULOUNAALLE.
Piirin I-alueen klubit järjestivät perinteisen jouluaterian ja -juhlan runsaalle sadalle turkulaiselle vanhukselle Lehmusvalkamassa 13.12.2009. Turun kaupungin sosiaali- ja terveystoimi oli valinnut kutsuttavat vanhukset ja toimittanut yhteystiedot alueen puheenjohtaja Tarja Virralle, joka vastasi tilaisuuden järjestelyistä.

Leijonat noutivat vanhukset kodeistaan, vastasivat tilaisuuden kustannuksista sekä järjestelyistä. Yhteistyökumppaniksi olivat jälleen kerran lupautuneet Turun Marttayhdistyksen jäsenet.


Joululounaaseen oli yhdistetty musiikkipitoinen joulujuhla. Siinä esiintyivät PDG Heikki Mäkelä, Luolavuoren koulun oppilasryhmä, muusikot Aulis Kotaviita ja klubimme jäsen Pekka Varjonen sekä järjestäjien yllätykseksi paikalle saapunut Folkhälsanin Lucia-neito seurueineen.


Oman klubimme vieraina oli kuusi vanhusta. Heitä kuljetettiin pienoisbussilla, jonka veli presidentti oli saanut käyttöömme. Klubiveljistä olivat tilaisuudessa mukana Kari ja Hannu Heikniemi, Timo Hurme, Hannu Mäenpää, Teppo Nolvi ja Lars Wiren.

Kaikkien tilaisuuden järjestäjien ja mukana olleiden leijonien mieleen jäivät monen vanhuksen ääneen lausumat sanat: Tämä oli minun jouluni.

Lähes kolmikymmenvuotisen tradition on jatkuttava!

Veljellisesti Lars Wiren

Kuvia tapahtumasta.


21.3.2009 Lady-matka Tampereelle -"LADYJEN LEPOLAUANTAI"

Birgitta Dufvan järjestämä Lady-matka Tampereelle. Lähtö aikaisin aamulla, vierailu Tallipihan käsityöläiskylän maalismarkkinoilla, ruokailu Tillikassa ja kaiken päälle Tampereen Teatterissa Hullu Kuningas. Matkan hinta n. 70€. Lisätietoja piirin sivuilla, jossa myös ilmoittautumisohjeet. Arvoisat veljet: lähettäkää ladyt matkaan!28.2.2009 Teatterimatka Poriin -"Ei nyt rakkaani"

Ray Cooneyn ratkiriemukas farssi hurmaamisen juonikuvioista oli nimensä veroinen. Vauhdikkaassa esityksessä ihmissuhteiden kiemurat saivat yllättäviä käänteitä eivätkä jättäneet yleisöä kylmäksi. Silmänruokaa riitti kaikille koko esityksen ajan jopa siinä määrin, että muutamat veljistä suunnittelivat jo uusintamatkaa ja varusteeksi mukaan taskulamput.. Näytelmän jälkeen nautittiin erinomainen lounas ravintola La Brazassa, jonka jälkeen paluu Turkuun bussilla. Ja sanomattakin selvää, että bussissa oli tunnelmaa! Kiitokset vielä kerran kaikkien puolesta veli Kaille ja kaikille, jotka olivat teatterimatkan järjestelyissä mukanan.

Kuvia tapahtumasta on täällä.


7.2.2009 Charter Night - Turun messukeskuksessa

Charter Night-tapahtuma järjestettiin tällä kertaa Turun Messukeskuksessa Rakenna ja sisusta -messujen yhteydessä SLO:n vieraana Pertti Laaksosen kutsumana. Ennen varsinaista tapahtumaa oli ilmoittautuneilla erinomainen mahdollisuus tutustua messuesiintyjien tarjontaan ja messujen päätyttyä kutsuvieraat kokoontuivat SLO:n esitystilaan. Illan aikana oli tarjolla erinomaista ruokaa juotavineen sekä musiikki- ja vitsipitoista ohjelmaa virallisten puheiden lisäksi.

Pertti Laaksoselle ja SLO:n edustajille kiitokset erinomaisesta illasta.

Kuvia tapahtumasta on täällä.


11.1.2009 Kunniakäynti sankarihaudalla

Piirin ja klubien toimikauden jälkimmäinen puolikas alkoi tänään kunniakäynnillä Turun sankarihaudalla. Klubiveljiä oli tällä kertaa mukana ennätykselliset 14 lämminhenkisessä tilaisuudessa, jossa piirikuvernöörimme Christer Berlin toivoi yhteiskuntaamme rakennettavan niiden arvojen mukaan jotka ovat tärkeitä. Olemme unohtaneet toistemme kunnioituksen, väkivalta on lisääntynyt huolestuttavasti. On syytä miettiä arvoja uudelleen ja luovuttaa isänmaa onnellisempana nouseville sukupolville.

Kuvia tapahtumasta on täällä.
Lions Club International/Piiri 107 A
LCI linkki          i